11/02/10

ARIADNA JOVÉ, CAMPIONA EN PIJOPROGRESSISME

L'esquerra més reaccionària de tota Europa pellfineja per les meves indicacions al portantveu de l'Exèrcit d'Israel mitjançant la xarxa social Twitter. Ai les! si veiessin les comunicacions regulars que mantenim sobre tota aquesta colla de pijoprogres que des de Catalunya van a Israel a col•laborar en actes de 'resistència popular' que és la moralment inacceptable manera que té l'esquerra de definir la seva actuació criminal.

Ariadna Jové és catalana i ha estat detinguda per l'Exèrcit d'Israel. Quina pena! Quin escàndol que servidor demani que no ens la empaquetin de tornada! Ara resultarà que no hi ha catalans empresonats en penitenciaries inhumanes al continent sudamericà acusats de tràfic de drogues, per exemple. D'aquests no en parlen aquells qui es fan passar per periodistes. Entenc que segurament no compten amb cap a la seva família política.

Com diu un bon amic que treballa a l'Organització Sionista Mundial detenir tots els estrangers que amb visats de turista es dediquen a delinquir a Israel amb el pretext d'un pacifisme que simplement encobreix i recolza el terrorisme islamo-palestí és la conseqüència lògica d'un Estat de dret. Cal denunciar d'una per totes aquest pijoprogressisme que impera a casa nostra fruiï d'una propaganda barata i assumida sense ets ni uts per la majoria de mitjans de comunicació d'una Komintern que ja no existeix físicament però sí mentalment a les tronades esquerres europees, especialment a la d'aquest país. No es pot acceptar que la senyoreta Ariadna Jové, provinent d'una família molt benestant tarragonina vagi a delinquir impunement a un altre país i a sobre l'haguem d'ovacionar com si fos la salvadora del món. No senyor.

Ariadna Jové s'aprofita del seu passaport comunitari per entrar a Samària i Judea des d'Israel. Sap que això li dóna certa cobertura jurídica que no tindria si entrés per Jordània o Egipte i amb visat d’aquests països. És d'una misèria moral absoluta usar el sistema jurídic d’Israel per a anar contra Israel i negar-ne la seva mateixa existència.

Avui he parlat a bastament amb el gabinet de l'Ambaixador israelià a Espanya. Evidentment que l'Ariadna no és una cooperant. Per això té un juidici. I per això està en llibertat amb càrrecs i mesures cautelars. I per això ha hagut de pagar una fiança i la fotran fora del país. Ariadna Jové, és col•laboradora de Rebelion.org un melting pot del bo i millor de cada casa: comunistes, neonazis, judeòfobs, negacionistes de l'Holocaust, islamistes.. . És una de les seves contribucions a un món millor esclar. Com la d'organitzar manifestacions il•legals com la del proppassat divendres a Ramal•lah on es posa en perill la població palestina i els soldats israelians en una Zona de Guerra. Els violents aldarulls van provocar més de 100 ferits. Ariadna hi va ajudar amb l'operativa. Aquest és el seu repugnant concepte de 'cooperar' a una entesa definitiva entre àrabs i israelians: amb el roc a la mà. Realment vomitiu. Tot i així Israel li aplica la Convenció de Ginebra i li garanteix un judici just, tal i com obliga l'article 5 de la mateixa amb els mercenaris com ella. I aquí se'ns demana solidaritat amb aquesta patrocinadora d'activitats terroristes i que posa en perill el procés de pau que en els propers mesos s'iniciarà. No m'hi trobaran pas.

Parlem ara de la seva suposada ONG, l'International Solidarity Movement (ISM). No són ni Càritas ni Intermon-Oxfam. A aquestes alçades suposo que ja ho heu intuït. Està provat que l'organizació a la qual pertany Ariadna Jové ha col•laborat en l'execució d'atemptats suïcides a Israel com el de “Mike's Place”. En aquest cas eren dos 'pacifistes' britànics qui van donar cobertura als suïcides. D'això se'n diu col•laboració amb actes terroristes a tot Occident pesi a qui pesi. Dir el contrari és miserable i repugnant. Que quedi clar per a tothom: l'ISM no és una organització internacional o una organització de pau. És una organització pro-palestina, creada pels palestins, finançada pels palestins i vinculada al terrorisme islàmic.

Potser sí que fora bo que ens la tornin a l'Ariadna enlloc d'enviar-la al Golan com vaig dir. No voldria per a ella un trist final a un centre comercial israelià cinturó d'explosius en mà. Poder li trobem un llogarret a Catalunya on s'hi pugui sentir còmode. Per exemple Cunit.


RUBÉN NOVOA i ARRANZ

Fonte: CAT-ISRAEL.ORG

Sem comentários:

Enviar um comentário